Бесплатен тест!

НАГРАДНАТА ИГРА Е ЗАВРШЕНА!

ДОБИТНИЦИТЕ НА НАГРАДИТЕ ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ ВО ТЕКОТ НА ДЕНОТ ДЕНЕСКА (01.04.2020Г.)

За сите наши следбеници, само денес (30.03.2020) и утре (31.03.2020)!

Пријавете се за можност да добиете бесплатен Life Gold intolerance test!

Повеќе информации за тестот – Овде!

Инструкција како да земете примерок – Овде!

Сите добитници ќе бидат контактирани со дополнителни инфорамции по однос на превземањето на материјалот за тестирање!

Среќните добитници ќе ги објавиме на нашите страници на Facebook, Instagram и Youtube!

Дали ви се потребни повеќе информации?

Пријавете се за можноста да добиете бесплатен тест!

%d bloggers like this: