Дома

Запознајте се себе си!


Ја отстрануваме мистеријата од генетиката! Нашите домашни тестови се едноставни, безболни и ви овозможуваат оптимални одлуки за вашето тело и вашето здравје!

Лајф проактивно здравје!

Група на генетски и имунолошки тестови за да откриете дали сте носител на некои генетски и имунолошки состојби на организмот со цел да го подобрите вашето општо здравје и квалитетот на вашиот живот!

Лајф клинички тестови!

Сет на генетски тестови за да откриете дали сте носител на некои добро познати генетски мутации кои се поврзани со определени патогени физиолошки сосотојби и болести!

Лајф пероснализирана медицина!

Група на генетски тестови со цел да го откриете персоналното метаболитичко ниво на реакција на телото кон определени лекови и медикаменти со цел да се намалат грешките при терапија и да се определи најдобрата доза!

Лајф татковство и потекло!

Група на генетски тестови со цел да ги откриете вашите генеолошки корени, вашето потекло како и потенцијалните роднински односи помеѓу две или повеќе лица!


Се што треба на направите:

Нарачајте го соодветниот тест а ние ќе ви испратиме кит со брис кој можете сами да го обезбедите во комфорот на вашиот дом.

Вашата ДНК ќе биде анализирана во најмодерна лабораторија акредитирана според CAP/CLIA стандард! 

За помалку од три недели, вашиот резултат ќе ви биде испратен на вашата електронска пошта!

Закажете термин за понатамошни генетски консултации и препораки од нашите експерти!


Контактирајте не

G-Life

ul. 22, br. 1, Radisani

1000 Skopje


+389 71268587


Пратете ни порака!


Copyright G-Life – All rights reserved

%d bloggers like this: