Дома

ЗАПОЗНАЈТЕ СЕ СЕБЕ СИ


Ние ја разрешуваме мистеријата од вашите гени. Нашите домашни тестови се едноставни, безболни и ви помагаат да донесете оптимална одлука за вашето тело.

Лајф проактивно здравје

Сет од генетски тестови за да откриете дали сте носител на некоја позната генетска мутација која е поврзана со некоја патогена состојба или заболување

Лајф клинички тестови

Сет од генетски и имунолошки тестови кои ја откриваат вашата предиспозиција кон определени генетски состојби и имунолошки реакции, а кои же ви помогнат значително да ја подобрите вашата балгосостојба и квалитет на живот.

Лајф персонализирана медицина

Сет од генетски тестови кои го откриваат личното метаболитичко ниво кон определени лекарства и медикаменти со цел да се намалат грешките при терапија и да се најде оптималната доза.


Се што треба да направите

Едноставно обезбедете си брис од внатрешната страна на образот во удобноста на вашиот дом. Пратете го кај нас со вклучената карго достава.

Вашата ДНК ќе биде анализирана од научници во најмодерна, CAP/CLIA акредитирана лабораторија. 

За помалку од три недели, вашите резултати ќе ви бидат доставени по електронска пошта. 

Закажете термин за консултации и сугестии од нашите експерти. 


Контактирајте не

Управа и лабораторија

Г-Лајф Lab

ul. 22, br. 1

1014 Radisani

Macedonia

+38978440418

МК Канцеларија

Г-Лајф

ul. Kozara 64-11

1000 Skopje

Macedonia

+38971268587

KS канцеларија

G-Life K&S

Ferizaji p.n.

22000 Prizren

Kosovo

+38349125797

BG канцеларија

LifeGenomix

ul. Bacho Kiro 47

1000 Sofia

Bulgaria

+359885443975


Пратете ни порака


Copyright G-Life – All rights reserved

Запознајте се себе си Отфрли

Exit mobile version